5 Jaar NerrieServer 🎉

 

5 JAAR NERRIESERVER! 🎈🥳 🎉
Wat begon als een klein idee groeide uit tot een groot succes! 5 Jaar NerrieServer betekent 5 jaar vol met passie ondernemers helpen groeien door #strategy, #branding en #digitalmarketing. Om dit te vieren wordt vandaag de BIG UPDATE gelanceerd.

Na maanden werk zijn we dan eindelijk klaar met onze grootste update ooit! Wij kregen de afgelopen maanden enorm veel verzoekjes om online marketingtools aan te bieden voor onze opdrachtgevers en dat bracht ons op het idee om een nieuw softwarepakket te lanceren. Zoals je kunt zien staat onze nieuwe website al online samen met het softwarepakket dat momenteel uit 13 tools bestaat waarvan 2 tools in bèta. 3 nieuwe tools zijn nog in ontwikkeling, maar we vertellen je alvast dat deze tools zeer uniek zullen zijn voor jouw bedrijf!

Het unieke aan ons softwarepakket is dat het pakket altijd in ontwikkeling is. Dit betekent dat wij regelmatig nieuwe tools lanceren en grote updates uitvoeren aan de huidige tools in het pakket. Tientallen bedrijven waaronder resellers, maken al gebruik van het pakket en testen dagelijks ons softwarepakket uit zodat wij de tools nóg beter kunnen maken.

Door ons resellerschap programma kunnen bedrijven nu ook gebruik maken van het softwarepakket door middel van een white label versie van de tools. Op deze manier kunnen bedrijven hun dienstverlening enorm uitbreiden en alle tools verhuren aan hun eigen klanten.

En dat is nog niet alles!
Wij zijn de afgelopen maanden ook druk geweest met het inrichten van onze nieuwste custom premium hosting-servers. Dit betekent dat we jouw product, applicatie, platform, portaal, app, webshop en website naar een nóg krachtigere server kunnen verplaatsen.

We blijven doorgaan met het creëren van succesvolle oplossingen voor ondernemers die online willen scoren!


© NerrieServer