Over ons

Sinds 2018 biedt NerrieServer voor ondernemingen een zo breed mogelijk aanbod van producten en diensten. Denk hierbij aan een complexe maatwerk website, een complete huisstijl dat past bij jouw bedrijf of een eigen platform waar jij jouw bedrijfsprocessen automatiseert en optimaliseert. Wij bieden de complete oplossing voor het behalen van online succes.

Lees verder Reviews

Waarom NerrieServer?

Omdat we als één team werken en ons verdiepen in jouw bedrijfscultuur, maar ook omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. We stellen samen doelen op en werken deze uit in het proces van ontwerp, ontwikkeling en voortdurende optimalisatie. Klanten vertellen ons dat ze onze totaaloplossingen waarderen. Wij zijn veel meer dan alleen website bouwers. Vertrouw op onze deskundige team van professionals om jouw bedrijf te promoten.

Team

Maak kennis met onze talenten. Professionals die het beste in elkaar naar boven halen. We hebben één gezamenlijk doel: uitingen maken waar we trots op zijn én waarmee we verwachtingen overtreffen.

Nerses

Web Developer

Benjamin

Motion Graphic Designer

Mitchell

Video & Edit

Bo

Designer

Lusine

Juridisch Adviseur

Jij?

Bekijk onze vacatures

Jij?

Bekijk onze vacatures

Bo

Designer

Nerses

Web Developer

Onze aanpak

Zoals onderstaande interactie al aangeeft, werken wij in 7 stappen om het proces van jouw aangevraagde dienst, voor jou zo duidelijk en flexibel mogelijk te houden. We beginnen met een kennismakingsgesprek om vast te stellen wat jouw doelen, doelgroep en gewenste resultaten zijn. Aan de hand van deze gegevens stellen we een plan op en leggen we dit voorstel aan jou voor. Wanneer er van beide kanten akkoord is, gaan we met ons voorstel aan de slag en met het ontwerpen en ontwikkelen van het plan. Om tot een eindresultaat te komen waar jij tevreden mee bent zullen we tussentijds de stand van zaken met je bespreken.

Design 3 Testing 5 Research 2 Development 4 Launch 6 Discovery 1 Support 7