Website tarieven

Je hebt besloten om een professionele website te laten ontwikkelen en vraagt je af: "Wat zijn eigenlijk de kosten voor het laten maken van een professionele website?" Het is een complexe vraag, omdat de prijsvariatie afhangt van de specifieke kenmerken van de website en diverse modules die van invloed kunnen zijn op het uiteindelijke tarief. Op deze pagina vind je de algemene tarieven voor het laten maken van een professionele website.

Lees verder Offerte aanvragen

Maatwerk vraagt om maatwerk tarieven

Zie onderstaande tarieven als indicatie voor jouw nieuwe website. Let wel op dat elke website of webshop uniek is en dat specifieke modules de kosten kunnen beïnvloeden. Daarom adviseren we jou om deze tarieven als richtlijn te beschouwen. Na een persoonlijk gesprek stellen we graag een op maat gemaakte offerte voor je op.

Prijsindicatie websitepakketten

De kosten kunnen variëren op basis van jouw wensen, vraag een offerte aan voor een tarief op maat.


Expert website

€2.500,-

Een website met ruime opties. Dit pakket is speciaal samengesteld voor startende ondernemers en kleine bedrijven om meer omzet te genereren via de website.

Maximaal 5 pagina's gevuld
Standaard modules
Standaard webdesign
Binnen 4 weken online
2 maanden NS-softwarepakket
Contact opnemen
Premium website

€5.000,-

Een premium website met alle complexe modules die jouw bedrijf nodig heeft en de extra fine-tuning om jouw website helemaal perfect te maken tot de laatste details.

Maximaal 15 pagina's gevuld
Premium modules
Webdesign op maat
Binnen 8 weken online
6 maanden NS-softwarepakket
Contact opnemen
MEEST GEKOZEN
Premium webshop

€7.500,-

Dit pakket biedt een hoogwaardige website met webshop-gerelateerde modules om jouw webshop te transformeren tot een geavanceerd en geautomatiseerd systeem.

Maximaal 25 pagina's gevuld
WooCommerce modules
Webdesign op maat
Binnen 8 weken online
12 maanden NS-softwarepakket
Contact opnemen


*Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW. Voor alle pakketten geldt een opzegtermijn van 12 maanden tenzij anders overeengekomen.

Wat wordt nu de keuze?

We begrijpen dat het kiezen van het juiste websitepakket niet altijd eenvoudig is. Wat voor type website je ook wilt, wij hebben de expertise om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Liever eerst kennismaken en jouw wensen bespreken? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om de mogelijkheden voor jouw nieuwe website te bespreken. 😃